Aanbod

Schoonheid is voor mij een eerste levensvoorwaarde, maar mooie plaatjes alleen zijn leeg. Ik laat me raken door persoonlijke verhalen, maar ook door stedenbouwkundige projecten. Verbinding en transformatie zijn sleutelwoorden waar ik blij van word. Samenwerking zet me in beweging. Vertrouwen schept creativiteit. De kracht van beeld is een sterk verhaal.

Ik fotografeer voor bedrijven, organisaties, magazines en media. Je kunt bij me terecht voor een karaktervol portret, (bedrijfs-)reportage, illustratief- of conceptueel beeld. Ook werk ik aan autonome fotodocumentaires die ik publiceer en exposeer. Mijn passie voor fotografie deel ik in fotocursussen.

Fotografie, film, tekst,  ontwerp en webdesign liggen in elkaars verlengde. Ik werk samen met een team van andere freelance professionals om de klant te kunnen bedienen bij alle vragen over visuele communicatie.

In 2005 studeerde ik af aan de FotoAcademie Amsterdam. Sindsdien ben ik werkzaam als creatief fotograaf, en eigenaar van Paauw Fotografie. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, sparren over fotografie of een offerte opvragen, neem gerust contact op. Ik sta je graag te woord.

Gerdien Wolthaus Paauw

Paauw Fotografie is aangesloten bij Pictoright en Dutch Photographers, de beroepsvereniging voor professionele fotografen.

Foto: Ank van Son