Aanbod

De kracht van beeld is een sterk verhaal. Ik fotografeer grote stedenbouwkundige ontwikkelingen, maar publiceer ook een foto-essay over liefdevol rouwen. Deze veelzijdigheid verdiept mijn fotografie, focust mijn aandacht en houdt me vindingrijk. Zingeving, verbinding en transformatie zijn sleutelwoorden waar ik blij van word.

Communicatie met de opdrachtgever vind ik enorm belangrijk; hebben we hetzelfde beeld voor ogen? Vertrouwen schept creativiteit en samenwerking zet me in beweging. Ik verzorg professionele fotografie voor bedrijven, organisaties, magazines en media. Je kunt bij me terecht voor een karaktervol portret, (bedrijfs-)reportage, illustratief- of conceptueel beeld. Ook werk ik aan autonome fotodocumentaires die ik publiceer en exposeer.

Fotografie, film, tekst, ontwerp en webdesign liggen in elkaars verlengde. Ik werk samen met een team van andere freelance professionals om je te kunnen bedienen bij alle vragen over visuele communicatie.

In 2005 studeerde ik af aan de FotoAcademie Amsterdam. Sindsdien ben ik werkzaam als creatief fotograaf, en eigenaar van Paauw Fotografie. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, sparren over fotografie of een offerte opvragen, neem gerust contact op. Ik sta je graag te woord.

Gerdien Wolthaus Paauw

 

Paauw Fotografie Tilburg – Kamer van Koophandel 17217049

Foto: Ank van Son

Foto: Ank van Son