Uitnodiging Open Dag Goretti 21 mei

Zaterdag 21 mei Open Dag bij Goretti Centrum voor de Kunsten. Vol trots tonen we het werk van onze cursisten. Ook is er gelegenheid om je te oriënteren op het cursusaanbod voor het nieuwe seizoen. We zijn geopend van 13.00-17.00 Wilhelminapark 54, Tilburg. Welkom!

Bijgaande foto werd gemaakt door mijn cursist Franca van de Sande. Ze zegt erover: ‘In de vervolgcursus kregen we van Gerdien de opdracht “Innerlijke nacht”: Wat heeft voor jou te maken met duister/duistere kanten en probeer dat op je eigen manier te verbeelden. Het was vlak na de gruwelijke aanslagen in Parijs en dat had voor mij alles te maken met duister. Wat gaat er in mensen om, je kunt niet bij elkaar naar ‘binnen’ kijken. Er gebeurt van alles onder de oppervlakte wat niet zichtbaar is voor jou of mij. Ik wilde een foto maken van water, want stille wateren hebben diepere gronden. Ik heb hiervoor mijn eigen vijver in de tuin gefotografeerd, bewust bewogen om de gelaagdheid en het vage weer te geven.’