Aanbod

Aandacht is alles. Als iemand rechtop gaat staan en het borstbeen strekt, verandert de uitdrukking in de ogen. Zo subtiel en zo bepalend voor een goed portret.

Ik hou van het moment waarop alles samenvalt: licht, moment en compositie. Het kleinste detail in de foto doet ertoe, en vaak is de achtergrond bepalend. Na meer dan 15 jaar in het vak, zie ik in een oogwenk wanneer een beeld klopt. Dat is heerlijk. Daardoor blijft alle tijd over om me te verdiepen in de persoon die voor me staat, het project waaraan ik werk, de samenwerking met opdrachtgevers en het verhaal dat we willen vertellen.

Communicatie met de opdrachtgever vind ik enorm belangrijk; hebben we hetzelfde beeld voor ogen? Vertrouwen schept creativiteit en samenwerking zet me in beweging. Ik verzorg professionele fotografie voor bedrijven, organisaties, magazines en media. Je kunt bij me terecht voor een karaktervol portret, (bedrijfs-)reportage, illustratief- of conceptueel beeld. Ook werk ik aan autonome fotodocumentaires die ik publiceer en exposeer. In 2020 publiceerde ik Zul je met mij – foto-essay over liefdevol rouwen. In mijn beelden schep ik ruimte voor eigen interpretaties, gedachten en emoties.

Fotografie, film, tekst, ontwerp en webdesign liggen in elkaars verlengde. Ik werk samen met een team van andere freelance professionals om je te kunnen bedienen bij alle vragen over visuele communicatie.

In 2005 studeerde ik af aan de FotoAcademie Amsterdam. Sindsdien ben ik werkzaam als creatief fotograaf, en eigenaar van Paauw Fotografie. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, sparren over fotografie of een offerte opvragen, neem gerust contact op. Ik sta je graag te woord.

Gerdien Wolthaus Paauw

 

Paauw Fotografie Tilburg – Kamer van Koophandel 17217049